That Place


Hey, peeps! Hmm for this 2013, kiranye ni first post lah ek. Okeyh. Takde benda best pun nak citer. Cuma ... yesterday n hari ni sekolah aq buat program utk students pure science a.k.a SPM candidates. Kiranya, aku pun in lah. Program ni dibuat kat first place on the day aku mula-mula jatuh cinta bergolek-golek kat Ana. Plus, we also sat at the same place. Aq tak tahu whether ini kenangan yang baik, manis, pahit or whatever. Tapi aku masih ingat masa tu ada pertandingan pembentangan anjuran Kelab Sains & Math. Aku masih ingat ketika die pegang tangan aku dan seluruh tubuh aku menggigil. Aku masih ingat kata-kata die, "Takde kapel, kapel dgn awk je lah." Walaupun die cuma kidding, tapi masa tu aq anggap ape yg die ckp sbg sesuatu yg serius. Hari ni pun even aq dah dpt buang perasaan songsang tu, rasa bersalah aq pd die masih tak hilang. Aq igt nk beritahu die psl ni pd besday die nanti. But aq rse takpe kot kalau aq x beritahu. Aq seyesly takut giler nk kehilgn bestie sebaik die. Die buat aq rse disygi. Rse selesa n rse berguna kpd org len. She's just great. It's hard to find a person like her. Aq dah beritahu die psl crushed aq yg lg sorg si Dayah tu. Aku giler menggigil masa beritahu die. Takut je kalau-kalau die putuskan frenship kitorang. Tapi die dpt terima kekurgn aq akhirnya. That's why I said, she's too great. Even kalau parents aq taw psl sifat songsang aq ni pun aq rse merah bontot aq kena tendang, apatah lg kwn-2 base ni. So, bagi aq Ana ni memang the truth bestie. Alhamdulillah sbb dpt kwn mcm die. Aq skrg ni have no crushed. Takde awex pun yg aq suke. Hope memg takkan ade lg lah. Tapi ade satu benda yg tinggal, aq mesti elak drpd tgk awex sexy. Hehe

ps: for today, Dayah ada dlm program. aq x taw mcm ne die leh involved. Class die spatutnye x involved. at first, die duduk kt blkg aq then die pindh duduk dgn classmates aq. Aq punn ... ish! melepas! aq patut ckp je td suruh die duduk sblh aq. Erkh! Napelah aq segan sgt nk bckp dgn die?! pfft! poyos..





0 Penasihat:

INI BLOG WA PUNYA. JANGAN TAIK HIDUNG MASIN PERASAN NAK BUAT HARTA!
Copyright© All Rights Reserved Rykino Yuro @ xnobleshitstory.blogspot.com