Fuyooohh!! Cool Babeyh!

Yeeeeeehaaaa~~!! Header aku sudah siap! Ada nampak itu warna purple sama cik abg cool tu? Thanks to Sis Akma! Cayalahh!! Ada elemen-2 girly+gangster sikit. Sempoi~~~ Huhu.. Terima kasih sekali lagi, sis. Penat sis bersengkang mata, membanting tulang sampai terpelanting bantal. Ups! Saja tambah kasi panjang entry. Hehee... Rajin sis ni. Banyak dah header yang dia buat. Secara free and volunteer pula tuh. Kitew salute, sis! You're The Best! Ceywaaaahhh!! Ayat mintak sepak(terajang+pelempang). Akekekeke...



Actually, mula-mula tak tahu nak beri tajuk apa & description apa.
Tapi aku teringat kat komen Momoyuki.
"....Jadi diri kau dulu."

Ok. Aku memang nak jadi diri aku. Tapi aku selalu hipokrit. Aku takut orang jauh dengan aku bila aku jadi diri aku sendiri. Totally, aku boleh dikatakan lain dari yang lain. Tak lengkap kalau tak ada perkataan 'pelik' keluar dari mulut diorang bila bercakap pasal aku. But mostly, bukan herdikan tapi gurauan. Ya. Itulah aku. So, boleh ke aku jadi diri aku yang sebenar-benarnya aku? Can I?

So, kepada korang yang perlukan header yang transparent tapi tak tahu nak buat? Then, JOIN lah segmen sis. Itupun kalau Sis Akma Danira larat lagi nak buat header banyak-banyak.
Korang boleh klik header aku tu. Peace~






4 Penasihat:

Dhiah Mardhiah said...

cantik header,

AkmaDanira said...

hehe terima kasih :)

awak girl ke boy ?
Sis ingat awak boy sebab tu letak doodle lelaki >.<'

Misz. X-nobleFake said...

hehehe...

Misz. X-nobleFake said...

Kan memang saya minta doodle budak lelaki. Betullah tu apa kakak buat. huhu..

INI BLOG WA PUNYA. JANGAN TAIK HIDUNG MASIN PERASAN NAK BUAT HARTA!
Copyright© All Rights Reserved Rykino Yuro @ xnobleshitstory.blogspot.com